A mai napom

2012.05.07 18:03

A mai suli napom : 

Először is kezdeném avval, hogy nem csak a saját kilétemet titkolom, hanem az osztálytársaimét is. A nevüket becenévben árulom csak el, nehogy konfliktus legyen belőle. Na de sebaj, a becenevek némelyike vicces lesz majd :)

A mai napon sok nevetés és hülyéskedésnek örülhettünk, hiszen az osztály, megint nem bírta ki butaság nélkül. Év végéig már csak reménykedhetünk, hogy ne kapjon senki megrovót, de hát, addig jó amíg nem te vagy a tanár kiszemelt áldozata.

Nos, kezdeném is avval, hogy Hörcsög a mai nap folyamán megint akcióba lépett. Az erőszak nála sok helyet foglal el és ez történt ezen a napon is. Nem nagyon tudom, pontosan hogyan volt, csak a végeredményen kacagtam nagyokat. A közkedvelt Hörcsögünk behorpasztotta a táblánkat az osztályban. Egy nagyon gyönyörű szakadás van rajta, amit az osztályfőnökünk nem fogadott nagy tapssal.

A következő dolog, az már megint egy tárgytörés volt. Csak azt éppenséggel nem Hörcsög végezte el. A mostani dolgot Kocsma és Papírmalac végezte ki. Ők is persze csakis unatkozhattak, hiszen ugyebár az osztinak van egy nagy körzője, amit a matematikai geometriára használt. Ők miért ne tennék, ÖSSZETÖRTÉK azt is… Mindenesetre a logikájuk nagyon nagy…

Ömm…. Mi a következő? Azt hiszem ennyi. Nos, a rongálásokról majd képek is lesznek :D

XoXo Kiba-chan =)

—————

Vissza