Kis jellemzés

2012.05.07 18:18

Egy kis jellemzés osztitársaimról =)

A Hörcsöggel kezdeném. Egy “nagy csávónak” hiszi magát, pedig nem jobb semelyikőnknél. A verekedésen kívül nem nagyon tud mást kitalálni, hiszen a fantáziája sem valami magas. Mi leginkább a lógásaikor örülünk, hiszen, ha egyszer eljön a suliba, akkor sem bir ki egy egész napot az iskolapadban. 

A következő személy az nem más mint Négyszemű. Egy magas, szemüveges gyerek, aki szintén azt hiszi magáról, hogy ő a Minden. Nem értem, miért, de a személyisége olyan szinten van, mint Hörcsögé. Mivel őt nem látjuk olyan sokat a sok lógás miatt, ezért őt kell elviselnünk helyette. A hazugság is jól megy neki, mivel azért talál ki butaságokat, hogy nagynak tűnjön. Az osztály egyik legjobb biológusának utálója, ki azt hiszi avval nagyobb, lesz, hogy őt sértegeti…

Ki van még itt? Na lássuk csak…

Kocsma. Nos őt a haverjai nevezték el így. Egy elég fura fiú, kiről, lássuk csak alig tudok valamit mondani. Elég róla csak annyi, hogy olyan megmagyarázhatatlan dolgokat művel, amik egyszerűen abszurdok. Ezt persze a barátai mindig tapssal jutalmazzák. Kitudja miért….

Ennyi lenne ma, majd újabb hírekkel jövök. :)

Bye : Kiba-chan =)

—————

Vissza